Lifestyle

Deze zomeroutfits passen in je handbagagekoffer

De zomer nadert en dat betekent vaak vakantie. Of je nu een kort weekendje weggaat of een uitgebreide vakantie hebt gepland, het inpakken van je koffer is altijd een belangrijke taak. Hier zijn enkele handige tips om je zomeroutfits efficiënt in je handbagagekoffer te krijgen.

Nodig toe aan nieuwe zomerkleding? Dan is niets fijner dan laagjes! Zo kan je altijd wat uit wanneer het kwik boven de 25 graden uitkomt. In de avond blijf je warm met je extra laag.

1. Ga voor makkelijk op je vakantieadres

Niet veel ruimte in je koffer? Neem items mee die je makkelijk combineert. Denk aan een fijne polo, je favoriete korte chino en witte sneakers. Perfect voor die altijd stijlvolle vakantie look!. Zo zoek jij van alle items uit je koffer wel een outfit bij elkaar.

2 . Luchtige stoffen voor een avondje uit

Draag je liever een overhemd of ga je naar een hippe strandtent? Dan draag je een luchtig overhemd op je chino. Kies voor luchtig katoen, linnen of een linnen-mix. Gaat het je om kreukarme stof voor in je koffer? Kies dan voor een knitted shirt. Om je outfit helemaal af te maken ga je voor loafers of espadrilles, deze nemen ook weinig plek in je koffer.

3. Tropische print voor het zomergevoel

Het ultieme vakantiegevoel beleven? Ga voor een overhemd met een tropisch printje over je veelzijdige T-shirt. Heb je ook meteen die laagjes weer meegenomen. 😉 Een paar shorts en sneakers eronder en je bent klaar voor de dag.

4. Dit mag echt niet ontbreken in jouw koffer

In je koffer mag een goede zwemshort natuurlijk niet ontbreken. Ga dit seizoen voor een toffe streep, een opvallend merklogo of een lichte kleur. Vergeet ook niet om voldoende sokken, ondergoed, een goede zonnebril, zonnebrand en eventueel een riem in te pakken. Fijne vakantie!


Nieuwe zwembroek nodig? Dit zijn dé zwembroekentrends.