Home
Black Friday 2023

Black Friday 2024 bij OFM! Tijdens Black Friday hebben wij nog meer voordeel. Denk hierbij aan speciale PME Legend, Vanguard en State of Art Black Friday herenkleding aanbiedingen. Ontdek hieronder alle acties. Wees er snel bij! De acties zijn maar tijdelijk en op=op.

Black Friday 2023

Eind november is het weer raak: Black Friday 2023! Een dag vol met de lekkerste kortingen en de beste deals op kleding voor heren. Het is je daarom vast niet ontgaan dat Black Friday ook in Nederland elk jaar nog meer populariteit wint. Vandaar dat wij bij OFM. ieder jaar weer aansluiten bij deze geweldige feestdag. Want wat is nu leuker dan items van topmerken shoppen met hoge kortingen en tegen de beste deals? Zo ben jij in één keer klaar voor de feestelijke decembermaand of om gewoon je kast voordeliger te upgraden! Of het nu gaat om cadeaus, nieuwe kerstoutfit of gewoon kleding voor elke dag. Met andere woorden, voor iedere gelegenheid ben jij bij onze herenkleding Black Friday sale aan het juiste adres!

Het shoppen met hoge kortingen is natuurlijk al een feestje op zich, maar om de volledige ‘Black Friday-feeling’ te ervaren hebben we natuurlijk óók wat achtergrondinformatie nodig over deze feestelijke dag. Vandaar dat we de geschiedenis van Black Friday even voor je op een rijtje hebben gezet. Maar we houden het kort, want we snappen dat je betere dingen te doen hebt, zoals alvast je winkelmand vullen met de mooiste herenkleding bij OFM.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday is van oorsprong een Amerikaanse traditie en wordt gehouden op de vrijdag na Thanksgiving. Voor Black Friday 2023 betekend het dat op vrijdag 24 november het korting geweld losbarst! In deze periode begint namelijk het kerstseizoen, en in Nederland ook het Sinterklaasseizoen, waar een heleboel inkopen voor gedaan moeten worden. Om mensen naar de winkels te krijgen zorgen veel winkeliers dat ze aantrekkelijke acties aanbieden, welke ervoor zorgen dat er volop geshopt gaat worden.

De geschiedenis achter Black Friday

Voor de oorsprong van Black Friday gaan we terug naar de Amerikaanse stad Philadelphia, waar in 1965 de naam voor het eerst gebruikt werd naar aanleiding van de enorme drukte in de steden op de vrijdag na Thanksgiving. Mensen trokken massaal naar de steden om kerstinkopen te doen, waar winkeliers vervolgens op inspeelden door met enorme kortingen te strooien. Zo hebben we in Europa ook een ‘zwarte zaterdag’, wat verwijst naar de enorme drukte die ontstaat wanneer mensen massaal met de auto naar hun vakantiebestemming vertrekken. Dit zou dan ook een link kunnen hebben met de naam Black Friday, wat in het Nederlands vertaald ‘zwarte vrijdag’ is.

Black Friday sale bij OFM.

Ondanks dat Black Friday oorspronkelijk uit Amerika komt, vindt deze feestdag steeds meer zijn weg naar de rest van de wereld, waaronder ons fijne kikkerlandje. Zo begonnen grote winkelketens hier als eerste met het houden van een Black Friday sale, wat een enorme bijdrage heeft geleverd aan de populariteit van deze dag in Nederland. Zo wordt Black Friday 2023 in Nederland naar verwachting wederom een enorm succes!

Bij OFM. laten we zo’n mooie dag ook zeker niet aan onze neus voorbijgaan. Zo kun je vanaf 13 november 2023 al genieten van de allerbeste kortingen en aanbiedingen op topmerken zoals PME Legend, State of Art en Vanguard in onze Black Friday sale. Bij OFM. shop je de mooiste Black Friday deals voor heren, zoals overhemden, broeken, colberts, schoenen, winterjassen en nog véél meer voor maar een fractie van de prijs.