Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantendienst
Inloggen
Categorieën

Leidsche Rijn

Terug naar overzicht

Adresgegevens

Hof van Bern 6
3541DD Leische Rijn
Tel.
Routebeschrijving

Openingstijden


Only for Men opent in Leidsche Rijn Centrum

Only for Men opent medio september 2018 de deuren van een geheel nieuwe winkel in Leidsche Rijn. Dit wordt de 16de Only for Men winkel. Het pand heeft een oppervlakte van ruim 850 vierkante meter. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode van topmerken aangeboden. 

Toplocatie in het nieuwe centrum

16 mei was de officiële opening van fase 1 van het nieuwe stadscentrum en zijn er zo’n 40 winkels geopend. In totaal komen er zo’n 130 winkels in het nieuwe centrum. In september zal de tweede lichting openen en mag ook Only for Men de deuren gaan openen in dit centrum! Het is een centrale toplocatie die voor onze activiteiten bijzonder geschikt is. Het nieuwe centrum ligt direct aan de A2 en de Vleutensebaan. De komende maanden staat een flinke verbouwing op het programma zodat een geheel nieuwe Only for Men winkel in september 2018 kan worden geopend!

Gemak en service spelen een hoofdrol

In de nieuwe winkel in Leidsche Rijn Centrum wordt het totaalconcept voor de moderne man duidelijk zichtbaar. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer, véél meer. De man kan hier altijd terecht voor de beste deals. We streven ernaar de meest spraakmakende winkelketen van Nederland te zijn. Gemak en service gaan een hoofdrol spelen, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding én mannelijke openingstijden. Zo zijn er vier koopavonden per week, zijn we iedere zondag open en kun je op zaterdag tot 19:00 uur shoppen zodat je direct door kunt naar een van de horecagelegenheden in het centrum. 

Parkeren

De winkel zal aan de Hof van Bern op de eerste etage komen. Je kunt hier gemakkelijk onder de winkel parkeren in de parkeergarage: Brusselpleingarage. Deze parkeergarage is onder en naast het Brusselplein in het nieuwe winkelgebied. In de parkeergarage kun je via de lift, direct uitstappen in de winkel. Je kunt hier 2 uur gratis parkeren. Dit geldt tot en met 30 september 2019. 

Merken

Bij Only for Men Leidsche Rijn kun je de volgende merken vinden; Blue Industry, The BLUEPRINT Premium, BOSS Orange, Bugatti (schoenen), Campbell Classic, Cast Iron, Collonil, DENHAM, Donkervoort, Dutch Dandies, FALKE, Floris van Bommel, Fortezza, Happy Socks, Lacoste, Lyle & Scott, Mason's, Nobel, OLYMP, Pierre Cardin, PME Legend, Polo Ralph Lauren, Profuomo, Recall, Rehab, Replay, Runway, Scotch & Soda, Slater, Tommy Menswear, Vanguard en Victim.

Het aanbod aan herenmode per merk varieert per winkel. 


U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.nl te gaan. Bent u een Nederlandse klant? Bezoek dan onze Nederlandse webshop www.onlyformen.nl voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop