Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantendienst
Inloggen
Categorieën

Voorburg

Terug naar overzicht

Adresgegevens

Herenstraat 177
2271 CE Voorburg
Tel.
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 11:00 21:00
Woensdag 11:00 21:00
Donderdag 11:00 21:00
Vrijdag 11:00 21:00
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 12:00 17:00

Only for Men Voorburg

Only for Men opent op 6 september de deuren van een geheel nieuwe winkel in Voorburg. Dit wordt de 15de Only for Men winkel. Het pand heeft een oppervlakte van ruim 1350 vierkante meter. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode van topmerken aangeboden. De mannenmodewinkel is te vinden in de authentieke winkelstraat de Herenstraat op nummer 177, waar voormalig modewinkel The Village was gevestigd. Een centrale toplocatie die voor de activiteiten van Only for Men bijzonder geschikt is. De winkel bevindt zich onder het station van Voorburg en onder de A12. De komende maanden staat een flinke verbouwing op het programma zodat een geheel nieuwe winkel in september kan worden geopend!

Gemak en service spelen een hoofdrol

In de nieuwe winkel in Voorburg wordt het totaalconcept voor de moderne man duidelijk zichtbaar. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer, véél meer. De man kan hier altijd terecht voor de beste deals. Gemak en service gaan een hoofdrol spelen, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, ruime en gratis parkeergelegenheid voor en rondom de winkel, spectaculaire events, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding én mannelijke openingstijden. De mannenmodewinkel is open wanneer de man kan, met vier koopavonden per week en iedere zondag open.

Grand opening 6 september 11.00 uur

Op woensdag 6 september openen wij met trots de deuren van Only for Men Voorburg. Nieuwsgierig? Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom. Vervolgens is om 15.00 uur de grand opening met Hans Kraay jr. De opening wordt de gehele week groots gevierd met scherpe dagdeals. Zo profiteer je iedere dag van nieuwe acties. Kom dus langs en ontdek het zelf onder het genot van een hapje en drankje.

Houd deze pagina in de gaten voor updates.


Benieuwd naar de voortgang van de verbouwing? Bekijk hieronder de laatste foto's!U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.nl te gaan. Bent u een Nederlandse klant? Bezoek dan onze Nederlandse webshop www.onlyformen.nl voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop