Modeadvies
Storemanager Ede

Bij OFM. vinden we het belangrijk dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Zo willen we bijvoorbeeld dat je na een bezoek aan onze winkel in één keer klaar bent voor het hele seizoen. Wel zo makkelijk.

Om je een handje te helpen bij het aanvullen van je garderobe, kan je bij ons een afspraak maken voor persoonlijk stijladvies. Of je nu komt voor een trouwkostuum, een zomergarderobe, een maatpak of omdat je niet weet welke stijl bij jou past? Je kan het aan met OFM!


Persoonlijk stijladvies

We staan voor je klaar

Wat is persoonlijk stijladvies?

Persoonlijk stijladvies is helemaal gratis. Onze gespecialiseerde modeadviseurs luisteren goed naar je wensen en kunnen je voorzien van passend advies.

Indien gewenst kan je van tevoren jouw wensen en maten doorgeven. De adviseurs maken dan vooraf al een selectie op basis van jouw gegevens, zodat ze gericht aan de slag kunnen tijdens de afspraak. Erg handig als je bijvoorbeeld maar kort de tijd hebt of er juist niet teveel tijd aan wilt besteden.

Persoonlijk stijladvies algemeen beeld

Iets voor jou?

In één keer het mannetje

De voordelen van gratis persoonlijk stijladvies:

  • Je bent in één keer het mannetje en klaar voor het hele seizoen;

  • Je bespaart tijd, alles is snel en makkelijk geregeld en alles is voorbereid;

  • Je krijgt de volledige aandacht van onze specialisten.

Maak vrijblijvend een afspraak
Persoonlijk stijladvies personal shopping beeld

Persoonlijke aandacht

Personal shopping

In onze vestigingen in Almere en Alkmaar gaan we net een stapje verder om jou de beste service én aandacht te geven.

In deze filialen is namelijk het personal shopping concept gelanceerd. Dat houdt in dat jij (eventueel samen met je vrienden) geadviseerd wordt in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en natuurlijk één-op-één assistentie. Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs wanneer het jóu uitkomt!

Ik wil dit!