Maatwijzers
Steel & Barnett armband, close up

Steel & Barnett is een populair merk voor herenarmbanden met een stoere en moderne uitstraling. Maar wat net zo belangrijk is als de uitstraling van de armband, is het kiezen van de juiste maat. Je vindt hier een handige maatwijzer die je helpt bij het kiezen van de juiste maat, zodat de armband comfortabel om de pols past. Zo kun jij het zeker aan!


Armband maatwijzer

  1. Gebruik een meetlint, of als je die niet hebt, gebruik dan een strook papier, lint of touw. Wikkel het om je pols op de plek waar je de armband zou dragen.

  2. Als je een strook papier, lint of touw gebruikt, markeer dan het uiteinde van de strook en meet vervolgens de lengte tegen een liniaal. Dit is jouw polsmaat.

  3. Bekijk onderstaande tabel voor jouw polsmaat en de aanbevolen armbandmaat, die gebaseerd is op een strakke pasvorm.

Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, of je een strakke pasvorm, een comfortabele pasvorm of een losse pasvorm verkiest, moet je mogelijk een maat omhoog of omlaag gaan om aan jouw voorkeur te voldoen.

Let op: Voor een comfortabele pasvorm raden we aan om 1,5 cm toe te voegen aan de omtrek van je pols.

Bijvoorbeeld: als de omtrek van je pols 18 cm is, voeg dan 1,5 cm toe voor een comfortabele pasvorm, wat resulteert in 19,5 cm. Jouw armbandmaat voor een comfortabele pasvorm is dan SMALL (S).

Bekijk alle armbanden

Maat Polsomtrek
S 19,5 cm
M 21 cm
L 22,5 cm