Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantendienst
Inloggen
Categorieën

Levering

Onlyformen.be werkt samen met PostNL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Voor een groot deel van onze artikelen geldt: voor 14:00 uur besteld, morgen in huis. Voor de andere artikelen wordt een levertijd van 2 à 3 werkdagen gerekend. Wanneer je na 7 dagen je pakket nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld op je werk). We bezorgen je bestelling gratis op een door jou gekozen afleveradres in Nederland of België. Je kan je bestelling ook afhalen in één van onze winkels. Voor verzending naar andere landen kunnen de verzendkosten afwijken. Retourneren en/of ruilen is eveneens gratis.

Levering via PostNL
Indien je er voor gekozen hebt een bestelling thuis of op het werk te laten afleveren wordt deze verzonden met PostNL. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL je het pakket kunt afhalen. Je hebt drie weken de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd naar Only for Men.

Afhalen in onze winkels
We bieden je de mogelijkheid om je bestelling gratis af te halen in een van onze winkels in Nederland. Nadat je besteld hebt, ontvang je per e-mail bericht wanneer je bestelling verzonden is naar de winkel. Je pakket wordt dan door ons intern transport naar de winkel vervoerd. Na 2 tot 5 werkdagen kun je dan het pakket afhalen. Voor het gratis verzenden van bestellingen die in winkels worden afgehaald geldt geen minimum aankoopbedrag.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.nl te gaan. Bent u een Nederlandse klant? Bezoek dan onze Nederlandse webshop www.onlyformen.nl voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop