Mode
In 1x van casual naar zakelijk

In 1x van casual naar zakelijk

Wat moet ik nu weer aan? Je kent dat vast wel. Wat jij wilt zijn outfits die je (bijna) altijd aan kan. Van casual items in het weekend tot formeel naar kantoor. Wij geven stijltips hoe je van casual naar zakelijk gaat in een handomdraai. Of je nou voor een Mix & Match pak gaat of voor een nette trui en chino. Zo ben jij klaar voor elke gelegenheid!

In 1x van casual naar zakelijk

1. Van casual naar zakelijk met lagen

Lagen zijn dé oplossing om in één keer van een casual naar zakelijke outfit te gaan. Bijvoorbeeld een net overhemd onder je fijne weekend trui. Wil je toch iets meer formeel? Ga dan voor een geruit colbert. Maak je outfit af met een lichte chino en geklede schoenen. Die sneakers trek je op zaterdag maar weer aan.


De chino is ideaal voor een casual én zakelijke look. En zo draag je ‘m.


2. Zakelijke outfits: Mix & Match

Mix & Match pakken zijn de perfecte oplossing als je niet dezelfde maat draagt in pantalon en colbert. Maar ook als je gewoon lekker wilt mixen tussen stijlen. Zo kan je goed een licht jasje op een donkere broek dragen, of andersom! Het zelf combineren is ideaal voor een casual zakelijke look.


Nette look, maar geen pak? Zo draag je het colbert op je jeans.


3. Altijd goed: casual chique

Het uitgangspunt van de dresscode casual chique is dat de kleding comfortabel en draagbaar moet zijn, maar tegelijkertijd een chic detail moet hebben. Met een casual chique outfit combineer je dus eenvoudig je dagelijkse kleding met een nette trui, waardoor dit de perfecte combinatie is tussen toegankelijk en netjes. Geschikt dus voor (bijna) elke gelegenheid!