Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Mode
Groen trouwpak driedelig pastel

Trouwpakkeninspiratie:

Trouwen in het groen? Doen!

Een groen trouwpak is populair. Van diepe tinten tot olijfgroen of juist een fris mint trouwpak. Deze kleur kan je aan. Zeker met onze groene trouwpakkeninspiratie ben jij straks de ster van het gangpad - naast je partner dan natuurlijk.

Driedelig trouwpak met gilet lichtgroen

1. In 1x klaar: driedelig groen

Driedelig en diep van kleur. Dit pak is perfect voor íedere bruidegom. De donkere tint met structuur kleurt mooi bij je rossige baard, warme huidtint of juist je blonde krullen. Ook is dit pak door de toegevoegde kasjmier superzacht en comfortabel. En het jasje is voorzien van verschillende binnenzakken, ideaal voor je geloften-spiekbrief!


Zeg jij ‘ja’ tegen groen? Maak een pasafspraak.


2. Frisse trouwlook in lichtgroen

Een pak waarmee je écht gezien mag worden? Ga voor lichtgroen met stijlvolle details. De wol-katoenmix zorgt ervoor dat je pak goed ademt – en gewoon lekker zit. Dat is óók belangrijk op die grote dag.


Inspiratie in een andere kleur? Zo draag je een trouwpak in roze.


3. Subtiel groen-grijs trouwpak

Vind je groen tóch wel spannend? Ga dan voor een geweven stof met groene inslag. Nét iets subtieler. Combineer deze look vooral met subtiele wit-tinten en een stijlvolle (gesp)schoen. Daar zegt niemand meer ‘nee’ tegen.


Zit jouw perfecte groentint er nog niet bij? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor maatwerk.


4. Groene trouwaccessoires

Uiteraard is groen ook een prima keuze als trouwaccessoire. Bijvoorbeeld voor bij een grijs, beige of donkerblauw trouwpak. Neem je tóch dat tintje groen mee in jullie bruiloft.