Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Mode
Oranje detail in stijlvolle outfits voor koningsdag en WK of EK

Oranje boven:

Koningsdag outfitinspiratie

Denk jij bij een Koningsdag outfit meteen aan vormloze shirts met flauwe teksten, een voetbalshirt uit ’88 of plastic accessoires? 👑 Niet doen! Als het aan ons ligt, vieren wij dit jaar een uitbundige, stijlvolle vrije dag. Oranje outfitinspiratie om er modebewust bij te lopen? Hebben we!

Wit overhemd met oranje details op de knoop voor koningsdag of ek of wk

1. Oranje boven met een trui over je overhemd

Bijna niets is zo feestelijk als een overhemd met print. Of het nu gaat om een bloemen-, stippen- of ruitmotief: de toon is direct gezet. Op een frisse dag voeg je nog een beetje extra oranje toe met een stijlvolle trui (met O-hals). Combineer dit met je favoriete jeans en een paar mooie sneakers. Ben jij in één keer klaar voor de feestdag.


Alle oranje items op één plek? Dit zijn al onze oranje producten.


2. Zonnige polo voor bij de oranjebitter

Hoog tijd om – zo relaxt als mogelijk – wat zonnestralen op te vangen? Hul je in een comfortabele polo deze Koningsdag! Jeans met stretch en je fijnste sneakers erbij en jij bent er klaar voor. Laat die oranjebitter en bitterballen maar komen.

3. Een (oranje) streepje voor met een T-shirt

Wil jij niet zo knallen met oranje dit jaar? Ga voor een T-Shirt met een streepje of subtiel oranje detail. Combineer hem met een jeans en trendy sneakers voor een stoere look. Het is wel zo leuk om een oranje detail terug te laten komen in je sneakers. Zo kan jij het festival of de familieborrel wel aan!


Een stijlvolle combinatie voor bijna iedere gelegenheid? Zo draag je je colbert op je jeans.


4. A touch of orange met accessoires

Niks oranje in je kast, maar wil je niet buiten de boot vallen tijdens een borrel? Zorg dan voor een subtiel beetje oranje in je outfit. Doe bijvoorbeeld een oranje riem om. Of ga voor een paar oranje sokken of pet! Hoezo party pooper?