Mode
oranje T-shirt, weiland, zonnige omgeving

Oranje boven: Koningsdag outfitinspiratie

Denk jij bij een Koningsdag outfit meteen aan vormloze shirts met flauwe teksten, een voetbalshirt uit ’88 of uitbundige accessoires? 👑 Niet doen! Als het aan ons ligt, vieren wij dit jaar een uitbundige, stijlvolle vrije dag. Oranje outfitinspiratie om er modebewust bij te lopen? Hebben we!

oranje T-shirt, oranje muur, zonnige omgeving

1. Oranje boven met een trui over je overhemd

Bijna niets is zo feestelijk als een overhemd met print. Of het nu gaat om een bloemen-, stippen- of ruitmotief: de toon is direct gezet. Op een frisse dag voeg je nog een beetje extra oranje toe met een stijlvolle trui (met O-hals). Combineer dit met je favoriete jeans en een paar mooie sneakers. Ben jij in één keer klaar voor de feestdag.


Alle oranje items op één plek? Hebben we! Dit zijn al onze oranje producten.


2. Zonnige oranje polo voor bij die oranjebitter op 't terras

Hoog tijd om – zo relaxt als mogelijk – wat zonnestralen op te vangen? Hul je in een comfortabele polo deze Koningsdag! Jeans met stretch en je fijnste sneakers erbij en jij bent er klaar voor. Laat die oranjebitter maar komen. 😎

3. Een (oranje) streepje voor met een T-shirt

Wil jij niet zo knallen met oranje dit jaar? Ga voor een T-Shirt met een streepje of subtiel oranje detail. Combineer hem met een skinny jeans en trendy sneakers voor een stoere look. Het is wel zo leuk om een oranje detail terug te laten komen in je sneakers. Zo kan jij het festival of de familieborrel wel aan! 💪


Een stijlvolle combinatie voor bijna iedere gelegenheid? Zo draag je je colbert op je jeans.


4. A touch of orange met accessoires

Niks oranje in je kast, maar wil je niet buiten de boot vallen tijdens een borrel? Zorg dan voor een subtiel beetje oranje in je outfit. Stop bijvoorbeeld een feestelijk pochet nonchalant in het borstzakje van je colbert. Of ga voor een paar oranje sokken of riem! Hoezo party pooper?