Mode
Maatwerk versus confectie trouwpakken

Maatwerk versus confectie trouwpakken

Voor jouw grote dag wil je groots uitpakken, maar wel je prachtige partner laten stralen. Ga je dan voor een confectie of maatwerk trouwkostuum? Ook is er een mix & match tussenweg. Al zit er altijd één groot verschil tussen maatwerk en kant-en-klare opties: de pasvorm. Geen idee wat bij je past? Wij nemen de verschillen met je door. Dan kan jij beter beslissen welk soort trouwpak jouw perfecte match is.

Maatwerk versus confectie trouwpakken

1. Op maat gemaakt trouwpak

Maatwerk is iets unieks, wat jarenlang meegaat. Je trouwpak op maat is daardoor een tijdloze investering. Je kan ‘m namelijk ook nog dragen na je trouwdag! Bijvoorbeeld bij chique diner of formeel event. Wel even de checken of je geen parelmoer knopen hebt, dat is wel overduidelijk voor trouwpakken namelijk. Daarnaast is een trouwpak op maat helemaal samengesteld naar jouw pasvorm en wensen qua stof en details. Wist je dat je ook initialen aan de binnenzijde kan laten borduren? Persoonlijker kan (bijna) niet!

Maatwerk versus confectie trouwpakken
Maatwerk versus confectie trouwpakken

Meer weten over maatwerk? Bekijk hier de mogelijkheden.


2. Confectie trouwpakken

Met een uitgebreid aanbod in trouwpakken kan het maar zo zijn dat jouw perfecte trouwpak al in de winkel ligt! Toch is het altijd mogelijk om door ons instore-atelier je pak nog beter aan te laten sluiten. Denk aan iets innemen bij de lengte van de broek of taille. Deze kant-en-klare opties zijn ideaal om meteen te zien hoe jij gekleed bentop de grote dag! Kan je nú al niet wachten? Maak een trouwafspraak bij een van onze winkels of bekijk de trouwcollectie alvast online.


Help, een bruiloft te plannen? Download hier ons bruidegom handboek.


3. Mix & Match trouwpak

De ideale tussenweg is mix & match. Zo zijn er veel losse colberts, pantalons en gilets die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn voor een trouwpak. Je stelt hiermee alsnog je eigen pak samen, maar wel met kant-en-klare items. Overleg in de winkels met onze modeadviseurs wat de mogelijkheden zijn. Of bekijk alvast onze mix & match collectie online.


Nog steeds niet zeker wat je draagt? Dit zijn de trouwpakken trends.