Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Maatpakken
Voorbeelden van verschillende extra maatwerk opties

Maatwerk is iets unieks. Bij OFM. heb je in 7 winkels de vrijheid om samen met de gespecialiseerde modeadviseurs je eigen maatpak samen te stellen. Je hebt een enorme keuze uit verschillende opties. Het materiaal en de pasvorm van je kostuum zijn je eerste keuzes. Je kunt kiezen uit stoffen zoals wol, zijde, katoen, linnen of polyester. Ook de stof van de voering mag je hierbij zelf bepalen. Daarnaast geef je aan wat voor jouw de ideale pasvorm is. Dit kan verschillen van een slim fit, tailored fit of classic fit. Als je deze keuzes hebt gemaakt, is de basis van je maatkostuum gezet. Dan is het tijd voor de details! Lees hieronder de overige opties waar je uit kunt kiezen.


Welke opties zijn er?

Voorbeelden van verschillende revers

Optie 1

Revers

Bij het samenstellen van je kostuum, heb je een keuze uit verschillende soorten revers. Voorbeelden hiervan zijn een opgesneden of haak revers. De breedte van de revers bepaal je helemaal zelf: smal, medium of breed.

Voorbeelden van verschillende zakken

Optie 2

Zakken

Je kunt zelf de vorm van de zakken bepalen. Dit geldt voor de borstzak, de zakken van het colbert maar ook de binnenzakken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit klep- of paspelzakken. Ook kunnen de zakken er recht of schuin worden opgestikt en kun je zelf de grote bepalen.

Voorbeelden van verschillende splits

Optie 3

Split

De split op de achterzijde van je colbert, bepaalt mede de pasvorm en het draagcomfort. Je kunt kiezen uit een rugsplit, een zijsplit of geen split. Ook kun je de hoogte van de split zelf bepalen.

Voorbeelden van verschillende knoppen

Optie 4

Knopen

Het aantal knopen op je mouw kan je zelf beslissen. Evenals de soort knopen en de kleur. Ga je voor een blinde in combinatie met een zichtbare knoop of juist voor een hele rij kissing buttons?

Voorbeelden van verschillende pantalon opties

Optie 5

Pantalon

Voor de pantalon zijn er ook diverse opties waaruit je kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld zelf het model en de soort sluiting bepalen. Wil je een enkele of dubbele bandplooi? Of wil je een sluiting met een (blinde) knopenrij of schuifknopen, een verstelbare gesp of juist riemlussen op je broekband? Daarnaast kunnen er ook bretels knopen geplaatst worden aan de binnenzijde van je broekband. De broek kan gemaakt worden met of zonder omslag.

Voorbeelden van verschillende binnenzijdes

Optie 6

Binnenzijde

Ook aan de binnenzijde zijn veel verschillende opties mogelijk. Zo heb je keuze uit de soubras; een gevormd absorberend stuk dat geplaatst wordt bij de armsgaten. Daarnaast kun je kiezen uit een monogram voering, een fabric label en de zakken.

Voorbeelden van verschillende extra opties

Optie 7

Extra opties

Voor jouw ultieme maatpak kun je nog kiezen voor diverse extra opties. Je kunt bijvoorbeeld het maatpak personaliseren naar eigen stijl. Een uniek voorbeeld hiervan is een monogram in de onderkraag, maar ook in de voering van het colbert. Gewenste initialen, datum of namen: alles is mogelijk. Daarnaast kun je nog de kleuren van de stiksels of kraagvilt bepalen.

Maatwerk bespreken in een OFM winkel

Afspraak maken

Overtuigd van onze werkwijze en heb je interesse in een maatpak? Maak dan snel een afspraak in de OFM. Alkmaar, Doesburg of Rosmalen!

Maak een afspraak