Weekenddeal: 20% extra korting op SALE items! De korting is al verrekend in de prijs. Shop nu

Mode
zo draag je denim op denim

Nooit genoeg spijkerstof:

zo draag je denim op denim

Dé jeanslook van eigenlijk ieder moment is denim op denim. Een stijlvolle keuze, maar ook een uitdaging om het écht goed te doen. Door verschillende tinten spijkerstof te mixen en matchen, creëer je een stoere en trendy look. Toch nog wat voorzichtig of onzeker? Met onze tips écht niet meer, beloofd.

zo draag je denim op denim

1. Denim wassingen: mix en match

Met denim kan je alle kanten op. Door denim wassingen met elkaar te combineren krijg je een goede basis voor je outfit. En is ook enorm tijdloos! Maar het kiezen van verschillende tinten denim maakt je outfit ook in één klap stijlvol. Probeer bijvoorbeeld lichtere en donkerdere tinten te mixen en matchen. Dit creëert diepte en dimensie in je outfit. Al met al is de keus aan jou, denim op denim kan je (bijna) niet fout dragen.

2. Stoere casual fit met een denim jack

Hoe draag je nu het beste denim op denim? Wij gaan dan voor een spijkerjack op een stoere jeans. In dit geval wel in dezelfde wassing. Zo kan je nog losgaan met een T-shirt en accessoires. Maar daar komen we later op. Probeer eens verschillende pasvormen om te kijken wat het beste bij je past. Bijvoorbeeld een oversized spijkerjasje met een lossere fitspijkerbroek voor een stoere en trendy look.

3. Casual denim op denim met een overhemd

Een casual denim overhemd is een echte klassieker. Combineer een lichtblauw overhemd met een donkerblauwe jeans voor een tijdloze look. Of ga eens voor een grijs jeansoverhemd. Maakt je outfit zowel casual als stoer. Vergeet niet een paar toffe hagelwitte sneakers aan te trekken. Schoenen maken elke outfit compleet, zo ook deze denim look.


Krijg je geen genoeg van sneakers? Bekijk de sneakertrends van dit moment.


4. Accessoires maken je denim look af

Accessoires maken je denim op denim look helemaal af. Probeer een statement armband of een opvallende riem om de outfit compleet te maken. Vermijd denim accessoires, zoals een spijkerpet of spijkerstof in je schoenen, dat maakt het net te veel van het goede. En we zijn geen Justin Timberlake in de nineties.