Mode
Stijlvolle mannen opgelet: zo draag je jouw Chelsea boots

Stijlvolle mannen opgelet: zo draag je jouw Chelsea boots

Ben jij de gelukkige eigenaar van een paar Chelsea boots? Deze stijlvolle laarzen zijn echte musthaves voor het najaar! De boots passen bij namelijk bij zowel je casual als je mega chique outfit. Een echte toevoeging voor je collectie dus, zo’n alleskunner!

Stijlvolle mannen opgelet: zo draag je jouw Chelsea boots

En omdat wij vinden dat jij deze laars ook aan kan, delen wij onze drie favoriete outfits met de Chelsea boots in de hoofdrol!

1. De casual Chelsea met jeans en overshirt

Lekker casual met een goede jeans en een fijn overshirt? Daar kan die Chelsea boot ook goed onder. Ga je op bezoek bij vrienden of is het casual Friday op kantoor? Dan is dit de perfecte outfit. Deze Chelsea boots van Nubikk hebben een grove zool, dit zorgt voor een stoere touch. Door de grove zool heb je ook extra grip op de natte herfstbladeren of in de sneeuw. Pluspuntje!


Afwisselen met een fijne sneaker? Check onze favoriete winterse sneakers.


2. Altijd goed: een jeans met een coltrui

Bij een warme outfit horen natuurlijk ook comfy boots. Je voeten kunnen tenslotte niet achterblijven deze winter. Combineer de Chelsea boots met je warme coltrui en je fijnste jeans. kies voor dezelfde kleur coltrui als je boots voor een geslaagde look. Wil je je outfit iets stoerder maken? Ga dan voor een hippe cargo jeans zoals de Replay Jaan.

3. Smart casual: chino met een overhemd

Een stoere boot in jouw kantooroutfit? Ook dan zit je met de Chelsea boot heel goed. Kies bijvoorbeeld voor een suède variant met een platte zool. Draag het met een chino of een pantalon en een overhemd en je outfit is compleet. Ga voor een extra warme look door nog een pullover te dragen. Ook dit kan heel goed in dezelfde kleur als je boots!


Meer witte overhemden inspiratie? Lees dan: ‘5x een wit overhemd dragen’