Mode
Sneakers met pak: deze draag je

Sneakers met pak: deze draag je

De sneaker was ooit alleen weggelegd voor je sportieve look. Nu draag je deze schoen onder zo’n beetje alles. Zelfs je onder die nette, geruite pantalon. Tegenwoordig kan die sneaker zelfs onder je kantoor pak. Hoe wij dat aanpakken? Nou, zo. 👇

Sneakers met pak: deze draag je

1. Trendy chunky sneakers onder je pak

De sneaker die je overal ziet? Vooral een stoer model, met aanwezige zool en veel kleur- en materiaalcombinaties. Het is belangrijk dat je je pak goed afstemt op de ‘drukte’ van je sneakers. Door een effen pantalon en colbert te kiezen, zorg je ervoor dat de outfit weer iets rustiger wordt. Zo blijven je sneakers de ster van de show.

2. Semi-nette sneakers voor de casual dressed look

Je nette schoenen niet gepoetst en toch je pak aan? Geen stress joh! Dan trek je die casual sneakers toch gewoon uit de kast. Je gaat dan uiteraard niet voor je favoriete paar die al helemaal afgetrapt zijn. Liever pak je effen, leren sportschoenen met een smalle pasvorm en niet teveel opvallende details. Enneh… die sneakers insprayen met een beschermende spray is ook gewoon veel sneller dan je schoenen poetsen. 😉


Ga je toch liever voor een geklede schoen? Dan combineer je deze nette schoenen onder je pak.


3. De klassieke combinatie: witte sneakers onder je pantalon

Witte sneakers passen bij elke outfit - en dus ook onder jouw pak. Daarnaast gaat wit door de frisse uitstraling eigenlijk ook nooit uit de mode. Het is wel belangrijk om de sneakers goed schoon te houden. Op wit zie je namelijk alles. Dus hou ze goed wit met sneaker white en bescherm je sneakers met een spray.

4. Altijd goed: de klassieke sneakers

Grijs, blauw en zwart. Als je jouw pak combineert met sneakers in deze kleuren komt het altijd goed. Het zijn niet voor niets te basics. Combineer je donkerblauwe schoen met een blauw pak. Draag donkergrijs onder een grijs pak. En combineer je zwarte sportschoen met grijs of je zwarte pak.