Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Mode
Jeans met een lichte wassing

Jeans met een lichte wassing

Je herkent het vast wel: je hebt je net in je lichte spijkerbroek gehesen, maar je hebt geen flauw idee of hier nu ook een leuk, licht shirt op kan worden gedragen. Hoe combineer je die lichte wassing nu precies en kan dat eigenlijk wel, lichte jeans combineren met lichte bovenkleding? Of ga je juist voor meer kleur? Je leest het hier!

Jeans met een lichte wassing

1. Lichte spijkerbroek met felle(re) bovenkleding

De zomer betekent: de donkere dagen zijn voorbij! Het is deze periode dan ook totaal niet gek om te gaan voor een meer kleurrijke outfit. Jouw lichte spijkerbroek is daarom perfect te combineren met felle(re) bovenkleding! Felgekleurde shirts, polo’s, truien en overhemden zorgen samen met je lichte jeans voor een zomerse outfit die perfect in balans is.

2. Denim op denim

Voel jij je helemaal jezelf in spijkerstof? In de zomermaanden draag jij je lichte spijkerbroek namelijk prima met een stoer spijkerjack. Kies voor je spijkerjas een íets ander tintje dan je jeans, zodat je outfit niet eentonig wordt. Draag daarnaast je spijkerjas open voor een zomerse uitstraling. Maak je outfit af met lichte sneakers en geniet van je ‘denim day’!


Draag je naast jeans ook chino’s? Lees hier hoe je de chino het beste combineert!


3. Stralend wit in het voorjaar

Je had geen flauw idee of je lichte shirt goed combineert met je lichte jeans? Mannen, het kan (zolang je shirt niet verwassen is dan)! Ga voor een kakelvers T-shirt, toffe polo of netjes en luchtig overhemd. Ideaal tegen de hitte, scheelt je weer een paar zweetdruppels.