Nu 20% extra korting op geselecteerde sale items! *De korting is al verrekend in de prijs. Shop nu

Mode
Modellen in feestoutfits

Het galapak:

in stijl naar het schoolgala

Na jaren zwoegen en uren blokken voor dat moeilijke vak, is het tijd voor hét feestje van het schooljaar. Het eindexamengala is er eentje die jij en je vrienden nooit meer vergeten, zeker niet als je outfit helemaal on point is. Hoe kies je de perfecte galakleding voor jouw schoolgala? Wij helpen je!

Verschillende stijlen feestoutfits tijdens bruiloft

1. Ga dit gala voor een kleurrijk pak

Draag jij nooit een pak? Dan is het helemaal niet gek om direct te investeren in een pak die je na je gala ook nog prima draagt. Ga voor een leuke kleur (in plaats van dat standaard zwart ), zodat jij tijdens je vervolgstudie er ook nog wat aan hebt.

2. Een Mix & Match galapak

Mag het wat jou betreft wel een beetje losser? Ga dan voor een pak wat je lekker kan mixen en matchen. Nog een extra voordeel: deze pakken hebben vaak stretch. Extra bewegingsruimte voor op de dansvloer dus. Dat wordt gegarandeerd een avond om niet meer te vergeten!


Heb jij altijd last van te korte mouwen of juist te lange broekspijpen? Vraag dan eens naar een lengtemaat. Ontdek dé kledingtips voor jouw lichaamstype.


3. Ook leuk na je gala

Strak in het pak moeten… Dat kan heel intimiderend zijn. Zeker wanneer je liever jeans en sneakers draagt. Ben je van plan om alleen een jasje aan te trekken op een T-shirt en spijkerbroek? Dan is de kans groot dat je underdressed verschijnt. Wil je een informele look? Dan is een chino in combinatie met een colbert een goede optie. Effen sneakers eronder en jij bent klaar voor het schoolgala. En kan je na het gala je look ook nog een keer aan.

4. Schoenen onder je pak

Bij het samenstellen van je outfit denk je waarschijnlijk als laatste aan je schoenen. Toch kunnen deze je pak maken of breken. Ga voor een geklede schoen voor een nette look of een sneaker voor een meer casual look. Pas de kleur van de schoenen aan op de kleur van jouw gala-pak. Nu zit er niets anders meer op dan instappen in de limousine en te genieten van een onvergetelijke gala-avond!