Mode
inspiratie galapak voor eindexamengala

Het galapak:

in stijl naar het schoolgala

Na zwoegen en uren blokken voor dat moeilijke vak, is het tijd voor hét feest van het schooljaar. Het eindexamengala is er eentje die jij en je vrienden nooit meer vergeten, zeker niet als je outfit helemaal on point is. Hoe kies je de perfecte galakleding voor jouw schoolgala? Wij helpen je!

jonge man met wit mix en match galapak poseert op kruk

1. Ga voor een verrassend galapak

Draag jij nooit een pak? Dan is het helemaal niet gek om direct te investeren in een pak die je na je gala ook nog prima draagt. Ga voor kleur (in plaats van dat standaard zwart ), zodat jij tijdens je vervolgstudie er ook nog wat aan hebt.

2. In 1x klaar en altijd goed

Een fijn slim fit pak wat ook nog eens lang genoeg is voor je armen en benen? Het Runway Party pak is in verschillende kleuren verkrijgbaar en maak jij compleet met een overhemd en verse sneakers. Accessoires erbij? Tuurlijk! Jij maakt indruk met die corsage die past bij jouw stropdas (of draag je overhemd nonchalant een paar knoopjes open).


Heb jij last van korte mouwen of broekspijpen? Vraag naar een lengtemaat.
En ontdek dé kledingtips voor jouw lichaamstype.


3. Ook leuk na je gala

Strak in het pak moeten… Dat kan heel intimiderend zijn. Zeker wanneer je liever jeans en sneakers draagt. Ben je van plan om alleen een jasje aan te trekken op een T-shirt en spijkerbroek? Dan is de kans groot dat je underdressed verschijnt. Overweeg een chino met effen sneakers. Net zo netjes - en kan je na je gala ook nog aan.

4. Schoenen onder je pak

Bij het samenstellen van je outfit denk je waarschijnlijk als laatste aan je schoenen. Toch kunnen deze je pak maken of breken. Ga voor een geklede schoen voor een nette look of een sneaker voor een meer casual look. Pas de kleur van de schoenen aan op de kleur van jouw gala-pak. Nu zit er niets anders meer op dan instappen in de limousine en te genieten van een onvergetelijke gala-avond!