Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Mode
Bruidegom in grijze trouwpakken inspiratie

niet serieus saai maar super stijlvol:

Grijze trouwpakken

Is blauw voor jou te standaard en zwart te donker? Dan is een grijs pak jouw perfecte match. Kies jij uit één van de vijftig tinten voor jullie bruiloft? Wij geven je tips en inspiratie voor jouw grijze trouwpak.

Bruidegom grijs driedelig trouwpak inspiratie

1. Klassiek: lichtgrijs driedelig trouwpak

In één keer klaar voor je trouwkleding? Dan ga je voor driedelig grijs – met parelmoerkleurige knopen en luxe champagnekleurige voering. Voor een écht klassieke look combineer je lichtgrijs met wittinten en beige. Wil je een tikje moderner? Dan ga je voor das in een donkere tint en luxe (bruine) loafers. En vergeet die manchetknopen niet wanneer je voor een overhemd met dubbel manchet gaat.

2. Modern: donkergrijs pak

Ben je praktischer aangelegd? Dan kan je prima een stijlvol donkergrijs pak aan. Wel met luxe trouwaccessoires natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan manchetknopen of een stropdas in de themakleur. Combineer met een cognac gespschoen en jij hoeft alleen nog maar op tijd ‘ja, ik wil’ te zeggen!


Meer trouwtrends? Deze mag je niet missen.


3. Modern: trouwen in mix & match

Moderner én nog praktischer ook. Mix en match pakken draag je eindeloos. Dus ook na die wittebroodsweken. Ga je voor een lichte of donkere tint? Een helderwit hemd past hier hoe dan ook perfect bij. Laat die das weg voor een nonchalante look – waar je trouwens ook prima je sneakers bij draagt.


Je mix & match jasje na de trouwdag ook dragen? Zo draag je jouw colbert op een jeans.


4. Super stijlvol: grijze smoking

Altijd goed en netjes is de smoking. Vooral als je een keer voor de moderne grijze variant gaat. En nog een ‘meevaller’ is dat combineren supermakkelijk is. De smoking is namelijk aan een aantal draagregels gebonden. Maak je look af met pochet, vlinderdas en nette lakschoenen – het liefst allemaal in zwart.