Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Mode
De ideale tussenjas voor de herfst

De ideale tussenjas voor de herfst

In de herfst lijkt het soms alsof je gewoon geen goede jas kan vinden. De ene jas is te warm en in de andere krijg je het weer veel te koud. Daar is een tussenjas perfect! En zo draag je 'm.

De ideale tussenjas voor de herfst

1. Een warm tussenjack

Draag je in de herfst liever nog geen lange jas? Dan kan je voor een warm jack gaan. Deze jassen bieden bescherming tegen wind en regen. Combineer met een donkere jeans sneakers en jij kan elk weer aan.

2. Gevoerde (dons)jassen

Een donsjas – of een jas met kunstmatig dons – houdt je lekker warm en voelt niet zwaar aan. Ideaal te combineren met je favoriete jeans en warme trui. Is het wel een tikje warm in de herfst? Dan draag je een (dons)bodywarmer over je hoodie of sweater. De perfecte outfit voor een herfstwandeling.

3. Een tintje lichter

Donkerblauw is natuurlijk de meest toegankelijke kleur. Donkere tinten zijn gemakkelijk te combineren en staat iedereen. Dit najaar is het net even anders. Lichte tinten zoals groen, beige en grijs zien we steeds meer. Dus stap eens uit je comfortzone en ga voor een mantel of jack in een lichte tint. Een hoodie en chino eronder en jij bent helemaal klaar voor de dag.

4. Stoer met een leren of denim jack

Tijdloos en stoer, dat is ongetwijfeld het leren jack. Net iets luchtiger dan de andere jassen en toch lekker praktisch en warm. Maak de outfit af met een verwassen jeans en fijn T-shirt. Laat de kleur van je jack terugkomen in je schoenen en jouw outfit is in één keer compleet.