Mode
Onze favoriete manteljassen voor elk seizoen

Onze favoriete manteljassen voor elk seizoen

Zonder moeite superstijlvol voor de dag komen? De mantel draag je casual én netjes. Daarnaast geeft deze warme jas een modieuze draai aan je outfit. Tegenwoordig kunnen manteljassen tegen wind, regen en met name de kou. De meesten zijn namelijk uitgerust met een extra binnenjas. Zo kan jij de mantel het hele jaar door dragen! Wij laten je onze favorieten zien.

Onze favoriete manteljassen voor elk seizoen
recall mantel jas donker blauw

1. Korte, sportieve mantel

De Recall manteljassen zijn tijdloos en geschikt voor iedere dag. Combineer ‘m met een jeans, chino of pantalon, het kan allemaal. De jas heeft een klein motief in de stof en een gevoerde binnenjas – perfect voor de wintermaanden dus. Ook bevat deze jas wel 50% wol! Lekker warm!

Recall Mantel
blue industry mantel jas grijs

2. Opvallende business coat

Dit is dé (tussen)jas voor naar kantoor. Ga voor een nette look en combineer met een overhemd, colbert en een pantalon. Door het patroon is hij gemakkelijk te dragen met kleurtinten als bruin, zwart en blauw. De mantel bevat wel 78% katoen waardoor het een stevige stof is en niet snel slijt – ook wel lekker.

Blue Industry Mantel
nobel mantel jas donker grijs

3. Zakelijke warme winterjas

Ben je er nog steeds niet uit? Je hoeft niet verder te zoeken! Wij hebben de nette winterjas voor jouw zakelijke afspraken. Dit donkergrijze model zit warm met wel 60% wol en is uitgerust met een gevoerde binnenjas. Combineer de jas met je pak voor een stijlvolle en nette business look.

Nobel Mantel
Drykorn Lugo Coat manteljas donkerblauw grijs zwart

4. Modieuze vrijetijdsjas

Ga jij voor subtiele details en een verfijnde afwerking. Ga dan voor een manteljas met print. Dit model is van 78% polyetheen, wat ervoor zorgt dat hij zowel tegen regen als wind kan. Combineer met een jeans en trui voor een comfortabele outfit.

Blue Industry Mantel

Ga jij liever voor een warme parka? Bekijk onze beste winterjassen voor strenge winters.


nobel mantel jas bruin

5. De échte klassieke manteljas

Nobel heeft dé beste mantel tegen de kou! Met 70% wol is deze winterjas volledig gevoerd – en daarnaast ook nog eens uitgerust met een aangehechte binnenjas. De bruine kleur geeft een klassieke uitstraling. De kleine details als knoopjes op de mouw en een borstzak geven de jas extra klasse. Combineer ‘m met een overhemd en chino voor een nette klassieke look.

Nobel Mantel