Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Lifestyle
Vaderdagcadeaus waar je papa écht mee verrast

Vaderdagcadeaus waar je papa écht mee verrast

Tijd om die pa van jou eens in het zonnetje te zetten. Ook wanneer je moeite hebt met het verzinnen van een originele verrassing weten wij zeker dat wij nét dat perfecte cadeau voor vader of opa in huis hebben. Geef jij straks een luxe, stijlvol of juist praktisch vaderdagcadeau? Oh en vaders, opa’s of dads-to-be; het rondsturen van deze blog als subtiele hint is natuurlijk gewoon toegestaan.

Vaderdagcadeaus waar je papa écht mee verrast

1. Cadeaus voor vaders met stijl

Was je idee toch wéér een bierpakket? Wij vermoeden dat hij deze ook al heeft gekregen voor zijn verjaardag. Het is hoog tijd voor iets nieuws. Geef hem sokken, een armband, een gave pochet-en-das-combinatie of een kwalitatieve riem die overal bij past. Dit laat zien dat je zijn stijl en smaak goed kent.


Gaat jouw voorkeur uit naar sokken? Ga dan voor een toffe sokken-giftbox.


2. Cadeautips voor de kok of boekenworm

Is hij thuis de grillmeister of moet je altijd zijn nieuwe recepten uitproberen? Kies een tof schort of een mooi kookboek. Wil je juist eens een andere aanvulling op die boekenkast? Ga dan voor een goed boek over zijn favoriete drank of sport. Welke vader denkt nou niet dat ‘ie net zo kan racen als Max Verstappen.

3. De beste verrassing voor de verzorgde man

Staat jouw vader het langst in de badkamer van iedereen? Dan verras je hem vast en zeker met bijvoorbeeld een heerlijk parfum of een mooie verzorgingsset. Ruikt de hele badkamer weer lekker  En geloof ons… Daar is nog nooit iemand niet blij van geworden.


Vieren jullie Vaderdag op het terras? Dan wil je deze terrasoutfits niet missen.


4. Praktische pa? Deze gadgets zijn het perfecte cadeau

Is hij meer van de handige snufjes of praktische cadeaus? De ultieme Vaderdag verrassing is een handige reisfles voor onderweg. Of bijvoorbeeld een pet en zonnebril voor de zonnige dagen. Kan hij mooi elke keer als hij dit gebruikt aan je denken.

5. Altijd goed: een cadeaukaart

Heeft je vader écht alles al? Dan maak je hem vast blij met een cadeaukaart. Kan hij zelf uitzoeken wat hij wil hebben. Een tikje specialer is wanneer je direct een personal shopping afspraak voor hem maakt. Dat is geheel kosteloos én vrijblijvend in één van onze winkels.