Lifestyle
de leukste dagjes weg en dit draag je

De leukste dagjes weg deze lente (en dit draag je)

Het enige wat je deze lente wil is naar buiten. De warme zon op je gezicht, de frisse wind in je haren. Van dagje uit tot wereldreis. Eropuit In in je eentje, met je gezin of juist met je vrienden. Met deze dagjes weg geniet je met volle teugen van het voorjaar.

de leukste dagjes weg en dit draag je

1. Romantische wandeling

Wil jij je partner pas echt verassen met een leuk dagje weg? Maak een bijzonder romantische wandeling. Hoe? Stippel bijvoorbeeld een route uit langs jullie favoriete plekken in de stad en haal onderweg wat lekkers om samen van te genieten. Je kan zelf ook een tas vol lekkers voorbereiden, voor eventueel een romantische picknick! En je outfit? Dan ga je voor een mooie chino, je favoriete T-shirt en een fijn zomerjack.


Liever samen op het terras? Met deze outfits sta jij één punt voor!


2. Tropisch overnachten in de hoofdstad

Nóg een dagje weg met je partner? Wat dacht je van een luxe overnachting in één van de prachtige suites van Hotel Jakarta in Amsterdam? Met de subtropische binnentuin, natuurlijke materialen en de adembenemende skybar komt buiten gewoon naar binnen. Dit prachtige hotel is ook nog eens energieneutraal. Wat je draagt? Een prachtige jeans met een linnen overhemd en nette loafers natuurlijk!

3. Toerist in eigen land: de bollenvelden

Wat schreeuwt er meer ‘lente’ dan bollenvelden in bloei? De Noord- en Zuid-Hollandse bollenstreek staat vanaf begin april bol van de bloemen. Een wandeling langs de bollenvelden staat garant voor een heerlijke middag in de buitenlucht. Toerist in eigen land, kan gewoon! Ga voor een donkere jeans met stretch, een poloshirt en overshirt. Met het praktische overshirt kan je namelijk (bijna) elk weer aan.


Meer weten over het praktische overshirt? Lees: “Zo draag je een overshirt.”


4. Natuurspeeltuin met de kids

Beetje uitgekeken op de speeltuin in de buurt? Ga voor extra avontuur eens op zoek naar een natuurspeeltuin. Klimmen over de sloot of juist zelf je vlot vooruit trekken naar de overkant. Nederland kent tientallen natuurspeeltuinen en speelbossen om te ontdekken met je gezin. Draag voor je avontuur in de natuur een jeans en een dunne trui met een T-shirt eronder.

5. Rondje rijden op de motor (of fiets)

Echte motormuizen weten het allang: een voorjaarszonnetje betekent een rondje rijden. Alleen of gezellig met je vrienden. Heb je geen motorrijbewijs? Dan is een mooie route op de fiets heerlijk in de lente! Voor een rondje op de motor draag je natuurlijk de juiste motorkleding. Een rondje op de fiets doe je óf in wielrenkleding of in een jeans met een T-shirt. Nu nog hopen op wind mee!