Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantendienst
Inloggen
Categorieën

Acqua di Parma

Aantal per pagina Uw filters
56 artikelen
Acqua di Parma

Online verzorgingsproducten voor mannen kopen

Nieuw bij Only for Men zijn de geuren en verzorgingsproducten voor mannen van het Italiaanse lifestyle merk Acqua di Parma. In ons assortiment vind je verschillende lijnen terug van het luxe merk. Naast de geuren en sprays hebben we ook haar- en douchegel, aftershave lotion en deodorant. Naast de juiste kleding is het voor mannen ook van belang om goed verzorgd voor de dag te komen.

In 1916 werd in een kleine fabriek in het plaatsje Parma de eerste geur van Acqua di Parma ontwikkeld, de Colonia. In die tijd waren de populaire geuren sterk en zwaar, de Colonia viel dankzij haar lichte en verfrissende geur meteen op. In de jaren 30 brak het Italiaanse merk internationaal door. Acqua di Parma Colonia werd veel gebruikt door rijke mensen en beroemde persoonlijkheden.

In 1998 werd in Milaan de eerste winkel van Acqua di Parma geopend, deze bevond zich in de directe omgeving van winkels met grote namen zoals Versace en Prada. Het hoofdkantoor van Acqua di Parma bevindt zich vandaag de dag nog steeds in Milaan. Het logo van het merk Acqua di Parma bestaat uit de naam en het wapen van Marie Louise. Marie Louise was de Hertogin van de plaats Parma die van 1816 tot 1847 regeerde.

De Acqua di Parma stijl bestaat uit kwaliteit, creativiteit, elegantie en exclusiviteit. De gehele lijn van Acqua di Parma wordt geproduceerd in Italië en verspreid over 36 landen. De iconische fles van het merk Acqua di Parma wordt met de hand gemaakt door meester glasblazers. De stijlvolle zwarte dop is gemaakt van bakeliet. Het luxe merk heeft de perfecte balans tussen traditie en moderniteit.

Geuren en verzorgingsproducten voor heren van het merk Acqua di Parma zijn verkrijgbaar in Reusel, Voorburg en de Mensperience Store in Doesburg en in de online webshop van Only for Men. 


Filters
Filteren per optie
Actieve filters
Verwijder alle filters

Maten

Wis

Kleuren

Prijzen

Categorie afbeelding
×
U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.nl te gaan. Bent u een Nederlandse klant? Bezoek dan onze Nederlandse webshop www.onlyformen.nl voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop