Nu 10% extra korting op geselecteerde sale items! *De korting is al verrekend in de prijs. Shop nu

Gelegenheden
Model met kind in de bossen tijdens herfstshoot

Als (kersverse) vader de balans tussen werk en thuis vinden? Papadag is het ideale moment om lekker te ravotten met de kids en zo betrokken te zijn bij de opvoeding. Dit doe je natuurlijk het liefst in een comfortabele en praktische outfit, maar wel met een vleugje stijl. Daar helpen we je graag bij.


Model met geruit Dutch Dandies colbert

Zo wordt deze papadag onvergetelijk

Tips & Inspiratie

  • Een jeans of chino is stevig, stoer en kan tegen een stootje. Ga voor een donker model wat gemakkelijk te combineren is met je favoriete trui of shirt.

  • Draag een stevige trui, sweater of hoodie in de wintermaanden. Een goed T-shirt of een fijne polo voldoet in het voorjaar. Hier ontstaan minder snel halen of gaten in en je hebt ook voldoende bewegingsvrijheid voor een potje tikkertje of verstoppertje.

  • Draag een jas met voldoende zakken zodat jij alles voor de kleine bij de hand hebt, maar ook zodat je de gevonden steentjes en geplukte bloemen mee kan nemen.

Shop jouw outfit hier!
Model met Dutch Dandies pak

De perfecte outfit voor een dag met de kinderen

Do's & Don'ts

  • Een dag met de kinderen betekent knutselen, klimmen, klauteren en kruipen. Draag daarom het liefst geen lichte kleuren of lastig te wassen items.

  • Ga voor kleding met stretch zodat jij gemakkelijk kan bukken en tillen.

  • Draag comfortabele schoenen, zoals een goed paar sneakers. Het liefst van glad leer, zodat je ze gemakkelijk schoon kan maken.

Shop jouw outfit hier!