Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantendienst
Inloggen
Categorieën

HUGO

Aantal per pagina Uw filters
83 artikelen
HUGO

HUGO van Hugo Boss online bestellen

Bij Only for Men vind je het bekende modemerk HUGO van Hugo Boss. Dit fijne merk heeft erg goede kwaliteit items die in iedere garderobe een plekje weten te vinden. Hugo Boss is in 1924 opgezet door modeontwerper Hugo Boss in het Duitse plaatsje Metzingen. Na een faillissement in 1930 kreeg Boss een kans om met nog maar een paar naaimachines een doorstart te maken. Het grote succes van het merk kwam toen bij het ontwerpen en maken van kleding voor nazipartijen en omliggende relaties hiervan. In 1946 is Hugo Boss voor zijn samenwerking met nazipartijen veroordeeld. Hierdoor verloor hij zijn stemrecht, zijn recht om een bedrijf te runnen en een boete van 100.000 Duitse Marken. Hugo overleed in 1948, maar zijn bedrijf bleef overeind staan. Het hoofdkantoor van dit vooruitstrevende en luxueuze, internationale bedrijf is nog altijd op de plaats van oorsprong; in Metzingen, Duitsland.

Het merk HUGO van Hugo Boss heeft moderne, smart casual collecties. Bij HUGO vind je formele herenkleding met een casual uitstraling. In de collectie vind je naast kostuums, overhemden, colberts en pullovers ook stropdassen. Ben je op zoek naar de luxere producten van Hugo Boss? Bekijk dan eens de collectie van het merk BOSS.
 In de collectie BOSS van Hugo Boss vind je de business kostuums en de casual BOSS orange collectie met jeans, pullovers polo’s en T-shirts. 

Online aankopen doen bij Only for Men gaat makkelijk en snel. Met een grote voorraad, snelle levertijd en goed retourbeleid zorgen wij dat je zo snel mogelijk van je nieuwe aankopen kunt gaan genieten. Met onze duidelijke en handige maatwijzer kunnen wij je online net zo goed helpen als dat we in de winkel kunnen. Natuurlijk kun je altijd even langskomen in de winkel om kleding te passen en een gratis stijladvies te krijgen van een van onze collega’s. Met onze mannelijke openingstijden helpen wij je graag. Online is onze kleding natuurlijk 24/7 beschikbaar.

HUGO is verkrijgbaar bij Only for Men in Doesburg en in de webshop.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.nl te gaan. Bent u een Nederlandse klant? Bezoek dan onze Nederlandse webshop www.onlyformen.nl voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop