Mode
Koele zomer? Zó combineer je shorts!

Koele zomer? Zó combineer je shorts!

Heb jij vandaag al vijf keer geroepen dat het warm is? Niet gek. Gelukkig hebben we genoeg manieren om koel te blijven. Bijvoorbeeld met een luchtige, zomerse short. Ga jij voor kleurrijk, denim of een sportieve (en stiekem heel relaxte) joggingstof? Wij delen inspiratie waarmee je die korte broek aankan!

Koele zomer? Zó combineer je shorts!

1. Denim korte broek is altijd goed

Ben je (bijna letterlijk) niet uit je jeans te branden? Ga in de zomermaanden voor een fijne jeansshort. Deze populaire korte spijkerbroeken zijn verkrijgbaar in zowel lichte als donkere kleuren. Een echt basic voor je kast als je het ons vraagt. Want je draagt ‘m heel gemakkelijk met al je casual items. Combineer je denim bijvoorbeeld met een fijne polo en sneakers. Tijd voor die borrel op het terras!

2. De stoere cargo short

Niets is lekkerder combineren dan een stoere, korte cargo. Deze korte broek is iets langer dan de gemiddelde short en heeft vaak stoere zakken aan de onderkant. De nonchalante cargo is perfect voor de avonturier. Draag deze comfortabele short met een wit T-shirt en een overshirt.

3. Net in een chino

Ga bij een chique, maar warme gelegenheid voor een short die iets wegheeft van een chino of pantalon. Draag ‘m met een linnen overhemd en een luxe instapper. Zei er iemand strandbruiloft? De chino draag je ook informeler met een polo. Er zijn maar weinig broeken zó veelzijdig als de chino.


Nette shorts voor een bloedhete zomer? Zo draag je de korte broek professioneel.


4. Sportief met een jogging-short

De ultieme zomeroutfit voor het weekend is natuurlijk een comfortabele jogging-short. Deze korte joggers zijn comfortabel, trendy en stijlvol. Vooral gecombineerd met je favoriete T-shirt en witte sneakers. Denk eraan dat je met een zomerse outfit ook wat kleur laat terugkomen. Als dat je ding is natuurlijk.