Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantendienst
Inloggen
Categorieën

Arkk

Aantal per pagina Uw filters
9 artikelen
ARKK

ARKK Kopenhagen fashion sneakers

Een outfit is niet compleet zonder de juiste schoen. Sneakers, boots, geklede of casual schoenen of instappers, de keuze is enorm bij Only for Men. Wat zeker niet mag ontbreken, en ook niet zal ontbreken, in een heren garderobe zijn de sneakers. Deze sportieve schoenen zijn ideaal voor een casual outfit. De sneakers zijn de favoriete schoenen van de man. Dat komt omdat ze stoer, sportief en trendy zijn. Ze lopen heerlijk; het zijn ook niet voor niets bedacht als sportschoenen. Tegenwoordig heeft ieder schoenenmerk wel een sneaker in het assortiment voor de casual look.

Een merk dat alleen maar sneakers in het assortiment heeft is ARKK Kopenhagen. ARKK heeft de perfecte unisex sneakers. De sport georiënteerde fashion sneakers zijn ontworpen om de iedere dag net een beetje beter te maken. En wanneer je een ARKK sneaker in je garderobe hebt, weet je wat ARKK hiermee bedoelt! De ontwerpen zijn geïnspireerd door de minimalistische Scandinavische architectuur en lifestyle. De eenvoud is gecombineerd met technische materialen en mooie vormen. Het leveren van hoogwaardige producten en goede service zijn speerpunten die ARKK Kopenhagen naleeft. Daarom zijn de fashion sneakers gemaakt met passie!

De naam ARKK leidt de gedachten in de richting van een schip, wat aangeeft dat we altijd vooruit moeten gaan, wat er ook gebeurd. Doorsturen naar nieuwe en eindeloze avonturen, op sneakers uiteraard. Kopenhangen maakt deel uit van de naam, omdat het een schreeuw is naar de geliefde hoofdstad van Denemarken, waar de roots van het sneakersmerk zich bevindt.

Bij Only for Men vind je een assortiment aan de fashion schoenen van ARKK. Typerende sneakers met een verhaal, mooie vormen en unieke designs. Sneakers waar je heel de dag op kunt én wilt lopen. Sneakers die jouw outfit compleet maken en net dat beetje extra geven, omdat ze opvallend en zeer modern zijn.

ARKK is verkrijgbaar bij The Bakery Store in Reusel en op de webshop!

Filters
Filteren per optie
Actieve filters
Verwijder alle filters

Maten

Wis

Kleuren

Prijzen

Categorie afbeelding
×
U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.nl te gaan. Bent u een Nederlandse klant? Bezoek dan onze Nederlandse webshop www.onlyformen.nl voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop