Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantendienst
Inloggen
Categorieën

Telefoonaccessoires

26 Artikelen
Aantal per pagina
Filteren
Filteren

Telefoon accessoires

Online iPhone- en iPad cases bestellen 

iPhones en iPads zijn misschien wel de populairste gadgets ooit. Ze zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Goede iPhone hoesjes en iPad cases beschermen de apparaten niet alleen, het zijn ook extra accessoires voor de smartphone en tablet. Only for Men heeft veel iPad en iPhone hoesjes van verschillende bekende merken in de basiskleuren bruin, zwart en grijs. 

Telefoonhoesjes en Ipadcases kopen 

In onze collectie vind je smartphonehoesjes en iPad cases van merken als Wood’d, Scotch & Soda en Castelijn & Beerens. Wood’d, de naam zegt het al: dit merk maakt lifestyle accessoires van hout. Het bedrijf is in 2012 opgericht door de broers Andrea en Stefano Aschieri. De familie zat al ruim veertig jaar in de houthandel en de broers wilde hun kennis en creativiteit gebruiken om iets nieuws te starten: accessoires voor de modebranche. Het merk brak pas echt door met de houten iPhone hoesjes. Deze covers zijn enorm populair in Europa, Japan, Korea en de Verenigde Staten. De houten iPhone hoesjes bestel je nu eenvoudig online bij Only for Men.

Castelijn & Beerens produceert luxe lederwaren sinds 1945. Het merk staat voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie wat terug te zien is in de mooie smartphone hoesjes en tablet hoezen. De kennis van leer, modelleren en productkwaliteit wordt al jaren overgedragen van generatie op generatie. Door deze traditie en de passie voor het vak blijven de luxe lederwaren in stand gehouden. Met deze hoogwaardige cases zijn je iPad en iPhone goed beschermd.

Hoewel Scotch & Soda al sinds de jaren ’80 bestaat, is het in 2001 opnieuw begonnen met drie nieuwe eigenaren. Sindsdien kenmerkt Scotch & Soda zich door de hoogwaardige producten die tot in de kleinste details zijn afgewerkt. Dat mag je ook verwachten van de iPhone en iPad hoezen. De hoezen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin en grijs.

Bestel nu eenvoudig het complete assortiment smartphonehoesjes en iPad hoezen online bij Only for Men.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.nl te gaan. Bent u een Nederlandse klant? Bezoek dan onze Nederlandse webshop www.onlyformen.nl voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop