Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantendienst
Inloggen
Categorieën

Portemonnees

24 Artikelen
Aantal per pagina
Filteren
Filteren

Portemonnees

Online heren portemonnees bestellen

Naast kleding heeft Only for Men een ruim online assortiment met heren lifestyle producten. Zo vindt u bij ons ook een breed aanbod aan portemonnees voor mannen, want iedere man heeft een goede portemonnee nodig. Online staat een assortiment met stijlvolle portemonnees van merken als Castelijn & Beerens en Profuomo.

De producten van Profuomo zijn vandaag de dag nog steeds geïnspireerd op dezelfde filosofie als in 1934. De generatie die het familiebedrijf nu runt heeft een oogje op het verleden, en een andere kijk op de toekomst. De producten worden nog steeds op een authentieke en hoogwaardige manier vervaardigd, maar met een moderne look. Zo ontstaan ook de stijlvolle heren portemonnees van Profuomo. Bij Only for Men vindt u leren portemonnees van dit Italiaanse merk in verschillende kleuren zoals zwart, bruin, blauw, rood en geel. Zo hebben we altijd de juiste portemonnee voor u.

Castelijn & Beerens is in 1945 opgericht door de twee ambachtslieden Walter Castelijn, de stikmeester, en Marinus Beerens, de leerstanser. Ze begonnen met het vervaardigen van riemen, handtassen, diplomatenmappen en schooltassen. De leerrestanten van deze producten werden gebruik voor horlogebanden en portemonnees. En de portemonnee werd een hele belangrijke accessoire voor Castelijn & Beerens. Eind jaren zestig veroverde het merk namelijk heel Nederland met de legendarische Porto Quick. Deze portemonnee had voor het eerst een magnetisch vakje om de munten in op te bergen. De Porto Quick was voor Castelijn & Beerens de reden om zich meer te gaan focussen op kleine lederwaren zoals portefeuilles, portemonnees, sleuteletuis en agenda’s. De heren portemonnees van Castelijn & Beerens shopt u eenvoudig online bij Only for Men. Op de webshop vindt u het complete assortiment heren portemonnees maar natuurlijk ook kleding, schoenen, accessoires, lifestyle producten en verzorging voor mannen. Bij een bestelling vanaf €100,- is de verzending gratis!

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.nl te gaan. Bent u een Nederlandse klant? Bezoek dan onze Nederlandse webshop www.onlyformen.nl voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop