Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantendienst
Inloggen
Categorieën

Riemen

152 Artikelen
Aantal per pagina
Filteren
Filteren

Riemen

Stoere leren riemen voor heren

De riem is een eeuwenoude accessoire, zo dateren de eerste overblijfselen van riemen uit 3000 jaar voor Christus. Een riem is een typisch mannenproduct, omdat mannen altijd broeken dragen. Van oudsher worden riemen gedragen om een praktische redenen: om de broek op de juiste plaats te houden. Vroeger droegen ridders, cowboys en leger officieren ook riemen om wapens bij zich te dragen. Tegenwoordig is het zowel een praktisch als modisch item en is de riem een onmisbare accessoire voor de man. Daarom vindt u bij Only for Men een breed aanbod aan riemen in verschillende stijlen en kleuren.

De maten van een riem kunt u eenvoudig bepalen. Meet de lengte van een riem op die u goed past. Op deze manier weet u direct wat de juiste maat is. De leren heren riemen zijn verkrijgbaar in de volgende lengtematen: 85, 95, 105, 110 en 115 centimeter. Bij iedere ceintuur staat vermeldt wat de breedte is zodat u vooraf ook kunt opmeten of de riem in uw broek past.

Riemen van Giorgio en Greve zijn altijd alleen verkrijgbaar in maat 115. De leren riemen van deze merken kunnen middels een schroefje achter de gesp op maat worden gemaakt. Combineer geklede riemen van Profuomo, Giorgio of Michaelis altijd met de kleur van uw schoenen.

Voor de casual heren riemen heeft Only for Men bewust gekozen voor Cowboysbelt. Deze worden gemaakt van zeer kwalitatief leer en het aanbod is groot. Cowboysbelt speelt in op de laatste trends, dus het assortiment is altijd up-to-date.

Only for Men heeft voor ieder type outfit de juiste riem, zo vindt u altijd een riem die bij u past. In ons ruime assortiment kunt u uit maar liefst 100 riemen kiezen, zowel uit het casual als geklede segment.
 
Riemen zijn verkrijgbaar in alle Only for Men winkels en op de webshop.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.nl te gaan. Bent u een Nederlandse klant? Bezoek dan onze Nederlandse webshop www.onlyformen.nl voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop