Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantendienst
Inloggen
Categorieën

Dasspelden

Aantal per pagina Uw filters
2 artikelen

Dasspelden

De perfecte dasspeld

Een dasspeld is de ideale accessoire om uw stropdas op de juiste plaats te houden. Only for Men heeft diverse kleine, metalen clips in verschillende trendy uitvoeringen van het merk Profuomo. Een mooie dasspeld mag eigenlijk niet ontbreken als u regelmatig een stropdas draagt. Van oorsprong werd de speld alleen gebruikt om de stropdas vast te zetten, maar vandaag de dag is het een ware accessoire die uw outfit compleet maakt. De dasspeld is een klein detail met veel uitstraling! 

Volgens de algemene stijlregels wordt de dasspeld bevestigd tussen het derde en vierde knoopsgat van het overhemd, of ter hoogte van de borstzak van het jasje. Bij Only for Men vindt u dasspelden van het Italiaanse merk Profuomo. Dit familiebedrijf is opgericht in 1934. De stijl van het merk is een combinatie tussen klassiek en modern, wat zich uit in hoogwaardige collecties met rustige kleuren en ontwerpen. Dat is ook terug te zien in het aanbod dasspelden. Bij Only for Men vindt u dasspelden in verschillende kleuren, waaronder zilver en zwart. De spelden hebben veelal een eenvoudig design, waardoor ze met al uw outfits te combineren zijn. 
 
U shopt de dasspelden van Profuomo eenvoudig op de webshop bij Only for Men of in één van onze winkels. Bij een dasspeld hoort natuurlijk een mooie stropdas. Kijk daarom ook eens naar ons ruime assortiment stropdassen en maak u outfit compleet! 
 
Profuomo dasspelden zijn verkrijgbaar in alle Only for Men winkels en op de webshop.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.nl te gaan. Bent u een Nederlandse klant? Bezoek dan onze Nederlandse webshop www.onlyformen.nl voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop