Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantendienst
Inloggen
Categorieën

Bretels

Aantal per pagina Uw filters
9 artikelen

Bretels

Bijpassende bretels voor heren

Only for Men heeft diverse bretels in verschillende kleuren van onder meer het merk Profuomo. Bretels worden gedragen om de broek op de plaats te houden. De accessoire wordt gemaakt van elastisch materiaal gecombineerd met katoen of polyester. Bij sommige varianten wordt ook zijde gebruikt. 

Bij Only for Men vindt u heren bretels met de y-pasvorm. Deze vorm wordt tegenwoordig het meest gedragen. Het y-model heeft, in tegenstelling tot het x-model, maar één clip aan de achterkant. De twee banen van de voorkant komen op de rug samen en gaan als één baan verder naar beneden. De bretels in ons assortiment hebben clips én lederen patten, die aan de broekrand bevestigt kunnen worden. Clips zijn in het algemeen wat makkelijker in gebruik, maar kunnen met intensief gebruik de broekrand beschadigen. Lederen patten hebben een luxe uitstraling, maar kunnen alleen aan de broek vastgemaakt worden als er knopen in de broekrand zitten. Deze knopen zitten dan aan de binnenkant van de broekrand. 
 
Volgens de officiële regels horen bretels bij formele gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een gala, niet zichtbaar te zijn. De accessoire wordt dan veelal bedekt door een jasje of spencer. Ook worden bretels van oudsher in dezelfde kleur gedragen als het overhemd. Dus bij een wit overhemd witte bretels. Maar tegenwoordig is het een ware accessoire en hoeven bretels niet langer weggestopt te worden. Veel mannen dragen bretels nu zichtbaar: felle kleuren en opvallende prints zijn hierbij geen uitzondering. 
 
Daarom heeft Only for Men voor iedere man geschikte bretels. Van rustige effen kleuren tot felgekleurde prints, wij hebben altijd de juiste bretels voor uw outfit. U shopt Profuomo bretels eenvoudig online in de webshop van Only for Men of in één van de winkels. 
 
Profuomo bretels zijn verkrijgbaar in alle Only for Men winkels en op de webshop.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.nl te gaan. Bent u een Nederlandse klant? Bezoek dan onze Nederlandse webshop www.onlyformen.nl voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop